Oldham.Ranglijst van de transformatorBeschrijf kort de belangrijkste bedienings- en onderhoudspunten

  • vrijgavetijd:2022-06-17 06:38:21
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:517
  • Korte omschrijving:

    Oldham.,Look van olie van gietijzeren delenZorgvuldig onderhoud en isolatie schadeOldham.twee puntgrotingsinrichting van de ijze

Artikel inhoud

Look van olie van gietijzeren delen

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Oldham.twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern,Oldham.transformator voor droog type 630kVA, en de isolerende papieren cilinder is geïnstalleerd op het houten frame. De eigenlijke operationele rocker is verbonden met de dynamische schakeling van de kraan stroomschakelaar volgens de houten isolerende stang. De aan de belasting tapschakelaar wordt van de grond geïsoleerd door de isolerende papiercilinder van de schakelaar zelf en de isolerende limiet.

Ouidah.Elektrische transformator-installatie

Voor de lekkage die al heeft plaatsgevonden, vind eerst het lekkagepunt dat niet kan worden genegeerd. Voor de positie met ernstige lekkage, schop of scherpe punch kan worden geselecteerd. Het lekpunt kan worden vastgenageld met speciale tools voor metaalmaterialen. Na het manipuleren van de lekkage, moet het oppervlak worden gereinigd en netjes. Polymere composieten materialen worden meestal geselecteerd voor droge consolidatie. Na droge consolidatie kan het doel van een langdurige behandeling van lekkage worden bereikt.

De droog-type transformator bestaat uit twee tandweerstandstellingen, wat resulteert in vier bedradingsgroepen: &terwijl de adquo; y, Y ’ addquo;, ’ Idquo; D,Oldham.Hoeveel is de prijs van 250kVA box transformator, D, Y ’ ’ ’ ’’ ’ ’’’’ (d ’ (d) rdquo; en ’ D, D, D, D ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de adquo;, terwijl in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest in China, alleen ’ terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl terwijl de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest van de rest,Oldham.Over transformator, is, is, is Alle merken tonen aan dat met neutrale lijn, het niet zal worden opgewaardeerd De letter N na de Engelse letter Y geeft aan dat de neutrale lijn transformator aarding draad heeft. Yn bedrading groep, wanneer UAB en UAB overlappen, de minute hand wijst naar . US= Idquo; $rdquo; in de nieuwe bedrading groep, teneinde een betrouwbare en stabiele werking van machines en apparatuur te waarborgen.

Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie fases van de tandweersmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan % (m ^ omega;) dan de oorspronkelijke waarde. Het verschil tussen de gemiddelde waarde van de drie-fase van de tandweerstandmeting bij dezelfde temperatuur mag niet groter zijn dan %, hetgeen niet meer mag bedragen dan % ten opzichte van het laatste accurate meetresultaat.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Welkom gesprekkenVermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

De belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Natuurlijk, als de olie ondergedompelde transformator brand krijgt, raak dan niet in paniek. Ik ben ervan overtuigd dat de schade zal worden teruggebracht to t een lager niveau zolang de bovengenoemde methoden effectief worden gerectificeerd. Boven is het algemene proces en proces dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het gehele ontstekingsproces van de olie onderdompelde transformator. Wanneer de olie ondergedompelde transformator brand, wees rationeel om de olie ondergedompeld transformator veiliger en efficiënter te maken.


Oldham.Ranglijst van de transformatorBeschrijf kort de belangrijkste bedienings- en onderhoudspunten:



Er zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Zeer aanbevolen) de installatie van de secundaire commerciële verzekering van transformator op kolom en grond moet voldoen aan de volgende eisen: indien er een verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze worden geïnstalleerd tussen de loskoppelaar en de laagspanningscomposietisolator, of moet de stroomonderbreker als de loskoppelaar worden gekozen; Indien er geen verbinding is of aan de secundaire zijde, moet deze aan beide zijden van de laagspanningscomposietisolator worden geïnstalleerd en moet de geïsoleerde kabelspringer aan beide zijden van de stroomonderbreker worden aangesloten op de geïsoleerd kabel.

De bovenkant en het midden van de transformator-olietank, de flenzen, de huid van de loop en het midden van de waterdichte mouw aan de bovenkant van de auto-olietank. De interne ijzeren kern en de wikkel klem zijn warm door gedeeltelijke magnetische lekkage, wat resulteert in isolatie schade.

Na de test, verbindt het datasignaal contact van de autorelais met het alarm circuit, het contact met de openingsschakeling, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Ler.Overige productinformatie
  • OffenbachGroot hefplatformWelke slechte methoden moeten worden voorkomen?

    OffenbachGroot hefplatformWelke slechte methoden moeten worden voorkomen?

  • OffenbachHefplatform van aluminiumlegeringStart een nieuw marketingmodel

    OffenbachHefplatform van aluminiumlegeringStart een nieuw marketingmodel

  • Stad SanheVrachtlift met twee verdiepingenRealiseer de transformatie van de productstructuur

    Stad SanheVrachtlift met twee verdiepingenRealiseer de transformatie van de productstructuur

  • Zambiaworld.kgmTransmissietransformatorAnalyseer de voordelen ervan

    Zambiaworld.kgmTransmissietransformatorAnalyseer de voordelen ervan

  • Jinghai.Eenvoudige kleine mobiele liftWat zijn de specifieke kenmerken van

    Jinghai.Eenvoudige kleine mobiele liftWat zijn de specifieke kenmerken van

  • Jinghai.Vast hefplatform vrachtwagenProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:

    Jinghai.Vast hefplatform vrachtwagenProductieproces afschrik- en ontlaatmethode:

  • Rimini.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformKies de juiste voor verschillende kenmerken

    Rimini.Op een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformKies de juiste voor verschillende kenmerken

  • SwarthNameKleine elektrische lier liftWat is de classificatie en prestatie van?

    SwarthNameKleine elektrische lier liftWat is de classificatie en prestatie van?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!