Porto Velhotransformator 22kvOnderhoudsinstructies en bedieningsstappen

  • vrijgavetijd:2022-06-30 17:12:31
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:344
  • Korte omschrijving:

    Porto Velho,Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:Het wetenschappelijk onderzoek van de

Artikel inhoud

Voor het sluiten van de transformator zonder laadimpuls, let op de volgende zaken:

Het wetenschappelijk onderzoek van de energie-transformator-olie wordt in het algemeen uitgevoerd volgens de bemonsteringswijze. Wat zijn de gemeenschappelijke bemonsteringsmethoden en -processen?

Porto VelhoAls er een groot verschil is, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.

Bij de bemonstering van een kleine en middelgrote krachttransformator zonder ontladingsleiding (of olie-monster suspensieplaat), kan het in een energietransformator, zoals een glazen testbuis, zitten wanneer het niet in werking is om het oliemonster onderaan te onttrekken, of kan het worden vervangen door het verversen van de olie.

Gasgas(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Tijdens de test zonder belasting moet de transformator worden aangesloten op de werkende spanning van de schakelstroomtoevoerkant en vervolgens de spanningsimpuls sluiten.


Porto Velhotransformator 22kvOnderhoudsinstructies en bedieningsstappen



Het flenzen oppervlak is ongelijk,Porto VelhoVerdelingscapaciteit van transformatoren,Porto VelhoElektrische transformator van olietype, de strijkbouten zijn los, en het installatie- en verwerkingsproces is verkeerd, zodat de bouten niet goed worden vastgemaakt, wat resulteert in olielekkage.

De transformator fabrikant zal de efficiëntie van de transformator aan u introduceren

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider, gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.

AanbiedingLook van olie van gietijzeren delen

De ijzeren kern van de transformator is gemaakt van hoogwaardige gekristalliseerde warmgewalste ferrietkern, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, die bestand is tegen corrosie en roest, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.

Na het aanscherpen van de losse bouten, verzegel de flens, en het oplossen van de bouten die waarschijnlijk lekken, zodat het doel van volledige behandeling te bereiken. Strek de losse bouten strikt volgens de eigenlijke werking- en verwerkingstechnologie.


Porto Velhotransformator 22kvOnderhoudsinstructies en bedieningsstappen



Vermijd veroudering en beschadiging van de isolatie van de kern van de elektrische transformator: veroudering van de isolatie van de ijzerkern of beschadiging van de waterdichte behuizing met verankerbout zal leiden tot een grote draaikolk van de ijzerkern, en op lange termijn schaling van de ijzeren kern zal leiden tot isolatie veroudering.

planWat is de belangrijke rol van de transformator

De isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Porto VelhoWanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd, en er is geluid wanneer de derde fase wordt verzonden; Als de derde fase wordt geblokkeerd, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie,Porto VelhoRanglijst van de distributietransformator, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

Zet de poortklep (vlinderklep) van de linker en rechter tablet computers van de warmteleiding radiator uit om de olie in de warmteleiding radiator te isoleren van de olie in de tank, zodat de werkdruk en lekkage worden verminderd. Nadat de leklocatie is bepaald, moet een passende oppervlaktebehandeling worden uitgevoerd, en dan moeten Fushi-blauwe grondstoffen worden geselecteerd voor de afdichting.

Ler.Overige productinformatie
  • Castellammare di StabiaPlateau schaar heftafelDe relevante basiskennis kan compleet zijn

    Castellammare di StabiaPlateau schaar heftafelDe relevante basiskennis kan compleet zijn

  • Castellammare di StabiaDubbele kolom aluminiumlegering lifteconomisch beheer

    Castellammare di StabiaDubbele kolom aluminiumlegering lifteconomisch beheer

  • Kiskunhalas.kgmLiften voor bouwplaatsenkostprijs

    Kiskunhalas.kgmLiften voor bouwplaatsenkostprijs

  • Hoima.Test van isolatiemolie voor transformatorenWanneer de lente terug naar de aarde komt, streeft

    Hoima.Test van isolatiemolie voor transformatorenWanneer de lente terug naar de aarde komt, streeft

  • Ningxia.kgmVast type hydraulische liftSelectieprincipe

    Ningxia.kgmVast type hydraulische liftSelectieprincipe

  • Ningxia.kgmKleine hefplatformtruckOpportunistische verkoop

    Ningxia.kgmKleine hefplatformtruckOpportunistische verkoop

  • UlanqabHydraulisch hefplatformBelangrijke openbaring

    UlanqabHydraulisch hefplatformBelangrijke openbaring

  • Luik.Elektrische miniliftHoe te testen op vermoeidheid?

    Luik.Elektrische miniliftHoe te testen op vermoeidheid?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!