Valdivia.kgmtransformator voor energiebesparingGratis consultatie

  • vrijgavetijd:2022-07-03 18:27:33
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:471
  • Korte omschrijving:

    Valdivia.kgm,Valdivia.kgmTransformer Daquan,Hoeveel kost de transformator?Om de kans op kortsluiting van een transformator met een dr

Artikel inhoud
Valdivia.kgmTransformer Daquan,

Hoeveel kost de transformator?

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken,Valdivia.kgmModel voor droge transformatoren van SCB, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Valdivia.kgmOnderhoudsinhoud van de transformator

De isolatie tussen de wikkeling en het ijzeren juk van de transformator is veel groter dan die tussen de windingen, omdat het elektrische veld tussen de wikkeling en het ijzeren juk ver weg is en niet zo symmetrisch als dat tussen de windingen. In het elektrische veld in het midden van de wikkeling zijn de meeste kabels in fase met de isolerende cilinder (plaat) in het midden van de wikkeling,Valdivia.kgmDroge transformator 400KVA, d.w.z. dat de loskoppelcomponent van het elektrische veld klein is.

Zhodzina.kgmIV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Methode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade


Valdivia.kgmtransformator voor energiebesparingGratis consultatie



De olie in de machines en apparatuur van de olieopslagtank moet over het algemeen voor meer dan h vóór de bemonstering staan; het is niet nodig om bij de bemonstering op de draaiende transformator te staan.

De apparatuur kan de tekortkomingen uit de patrouilleinspectie, schoon de porselein waterdichte behuizing, verwijderen en vervangen van de gebarsten of broze leren pad, controleren en aanscherpen van de knoop, de olie aanvullen met minder olie, controleren en vervangen van de silica gel van het ademhalingsmasker, en veroorzaakt dan gas trillingen geluid dat vervolgens wordt verspreid naar de oren van de consument. Hoewel de hoeveelheid lawaai niet erg groot is, zijn de dispersie afstand en nadelige effecten zeer groot.

Exploitatie van gesmolten transformator


Valdivia.kgmtransformator voor energiebesparingGratis consultatie



lekkage van zegelolie

Tenuitvoerlegging van uitmuntendheidI) de afstand tussen de externe contour van kV en de droge transformator en de omringende vangrail of binnenbinnenwand moet rekening houden met het gemak van vervoer en reparatie van droge transformator en de afstand mag niet kleiner zijn dan m; In de hoek met de werkelijke werking moet een afstand van meer dan m worden gereserveerd; Indien een metalen omheining wordt geselecteerd, moet het metalen hek aan de grond worden gehouden en moet een waarschuwend bord op een prominente plaats worden opgehangen.

Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

Valdivia.kgm(III) droge transformatoren van KVA en lager kunnen op polen worden geïnstalleerd. De afstand tussen de bodem en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m; De afstand tussen het elektrische gedeelte en het wegdek mag niet kleiner zijn dan m.

De bemonsteringscontainer is een kleurloze glazen fles met een brede mondglasplug met een volume van .kg of kg. - flessen moeten worden verzameld op een moment voor analyse en experiment. Tijdens de monsterneming moeten de etiketten worden bevestigd. Let op de naam, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, moeten op tijd leeg zijn.

Ler.Overige productinformatie
  • Vitina.Transformer apparaatScan naar de hoogtepunten van de verkooptaak

    Vitina.Transformer apparaatScan naar de hoogtepunten van de verkooptaak

  • Schiedan.kgmHydraulisch hefplatform heffenHet probleem van bederf en geur

    Schiedan.kgmHydraulisch hefplatform heffenHet probleem van bederf en geur

  • Biawa podraska.Elektrisch liftplatformSchitterende transformatie van de markt naar een nieuwe scene

    Biawa podraska.Elektrisch liftplatformSchitterende transformatie van de markt naar een nieuwe scene

  • Biawa podraska.12 meter hefplatformhoge kwaliteit

    Biawa podraska.12 meter hefplatformhoge kwaliteit

  • Biawa podraska.Lift hefplatform elektrischStatus van bewegingsfoutdiagnose

    Biawa podraska.Lift hefplatform elektrischStatus van bewegingsfoutdiagnose

  • Biawa podraska.De lift van de lading van de aluminiumlegeringFuncties en algemene specificaties

    Biawa podraska.De lift van de lading van de aluminiumlegeringFuncties en algemene specificaties

  • Middleburg.Bouwliften voor bouwplaatsenWat is de codenaam en legmethode van?

    Middleburg.Bouwliften voor bouwplaatsenWat is de codenaam en legmethode van?

  • Tallaght.Kleine lift 3e verdiepingWat is de inhoud van de test?

    Tallaght.Kleine lift 3e verdiepingWat is de inhoud van de test?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!