BalankawemehaAmorfoe-gelegeerde olie ondergedompeld transformatorDe basisstructuur van

  • vrijgavetijd:2022-07-06 20:40:35
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:257
  • Korte omschrijving:

    Balankawemeha,Balankawemehatransformator gen, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie,B

Artikel inhoud
Balankawemehatransformator gen, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie,BalankawemehaHoeveel is 1250kva box transformator, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

BalankawemehaDe isolatie tussen siliciumstalen platen is beschadigd, wat leidt tot oververhitting en smelten van de ijzerkern;

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

Bahawalpur.kgmEen specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

De draagkracht van elke lading is anders. In het algemeen moet de droge transformator onder de nominale capaciteit werken, terwijl de olietransformator een betere laadcapaciteit heeft.

*Idquo; YN, D *rdquo;, waarin aangeeft dat wanneer de werkende spanning faser van de primaire zijlijn, als de minuut hand, verwijst naar de positie op twaalf uur,BalankawemehaAanbesteding van met olie ondergedompelde transformator, de fase-spanningsfaser van de secundaire zijde op o"klok is. Dat wil zeggen, de fasevoltage UAB van de secundaire zijde lager is dertig graden achter de werkende spanning van de uar van de primaire zijlijn (of graden voor).


BalankawemehaAmorfoe-gelegeerde olie ondergedompeld transformatorDe basisstructuur van



De uuruitdrukking wordt gebruikt om de faseverschil-correlatie van de werkende spanning van de secundaire zijlijn aan te geven. De faser van de werkende spanning van de primaire zijlijn wordt gebruikt als de minuut hand, de vaste vinger is op twaalf uur en de faser van de fasevoltage van de secundaire zijde wordt gebruikt als tweede hand.

Verschillende detectiemethoden voor het installeren van transformator

lekkage van zegelolie

Met hoeveel?Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen wegen, enz. door een flexibele aansluiting, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.


BalankawemehaAmorfoe-gelegeerde olie ondergedompeld transformatorDe basisstructuur van



fabrikant van droge transformatoren

Ontwikkeling Curriculumfabrikant van droge transformatoren

twee puntgrotingsinrichting van de ijzeren kern, veroorzaakt door een residueel laslitteken;

Elektrische transformatoren worden gebruikt in alle lagen van het leven

BalankawemehaMethode en proces van het nemen van een oliemonster van een transformator

De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

De geleider verwijst naar de verbindingsoverbrengingslijn tussen elke elektromagnetische spoel, tussen de elektromagnetische spoel en de uitlaatpijp van de groep, en tussen de elektromagnetische spoel en de tapwisselaar.

Ler.Overige productinformatie
  • SitaNameHefplatform met schaarvorkAnalyse van storingsoorzaken en verbetermaatregelen

    SitaNameHefplatform met schaarvorkAnalyse van storingsoorzaken en verbetermaatregelen

  • SitaNameSchroevenlift van aluminiumlegeringVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossing

    SitaNameSchroevenlift van aluminiumlegeringVeelvoorkomende fouten en methoden voor probleemoplossing

  • Mulheim.Elektrische embleem banner liftWat is de defectverwerkingsmethode?

    Mulheim.Elektrische embleem banner liftWat is de defectverwerkingsmethode?

  • Savona.kgmKleine lift op de zesde verdiepingVergelijkings- en selectiemethoden voor productkwaliteit

    Savona.kgmKleine lift op de zesde verdiepingVergelijkings- en selectiemethoden voor productkwaliteit

  • BerlijnHydraulisch mobiel hefplatformDroogmethode van de industrie

    BerlijnHydraulisch mobiel hefplatformDroogmethode van de industrie

  • Nefta.kgmScb14 droge transformatorHoe de ernst van het ongeval te verminderen?

    Nefta.kgmScb14 droge transformatorHoe de ernst van het ongeval te verminderen?

  • PingshanCity in CanadaKlein hydraulisch hefplatformSelectie-overwegingen

    PingshanCity in CanadaKlein hydraulisch hefplatformSelectie-overwegingen

  • Detroit.Elektrische kettingsliftWat is belangrijker?

    Detroit.Elektrische kettingsliftWat is belangrijker?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!