Merida.2-inch gegalvaniseerde vierkante pijpDe trend is zwak en kan op korte termijn terugkeren

  • vrijgavetijd:2022-07-04 20:40:34
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:99
  • Korte omschrijving:

    Merida.,Merida.Naadloze gegalvaniseerde vierkante pijp,Merida.Galvaniseerde vierkante pijp en rechthoekige pijp,Buizen van vierk

Artikel inhoud
Merida.Naadloze gegalvaniseerde vierkante pijp,Merida.Galvaniseerde vierkante pijp en rechthoekige pijp,

Buizen van vierkante buizen voor ketels met lage en middelhoge druk (gb-) zijn van hoge kwaliteit, van koolstofstructuur staal, warm gewalst en koud getrokken (gewalst) vierkante buizen voor oververhitte stoombuizen, kokende waterbuizen voor ketels met lage en middelhoge druk van verschillende structuren en oververhitte stoombuizen, grote rookbuizen, kleine rookbuizen en boogbakstenen buizen voor locomotieven. (gb- is een hoogwaardig koolstofstaal gelegeerd staal en roestvrij hittebestendig stalen vierkante buis voor het verwarmen van boilers met hoge druk en boven. Hoge druk vierkante buis voor chemische kunstmestapparatuur (GB - is een hoogwaardig koolstofstaal en gelegeerd staal vierkante buis geschikt voor chemische apparatuur en pijpleidingen met bedrijfstemperatuur van ~ ~; en werkdruk van ~ mA.

Speciaal prestatiestaal: A. roestvrij en zuurbestendig staal; b. hittebestendig staal: met inbegrip van oxidatiebestendig staal, moeten de kop en de wortel van elke partij vierkante buis aan een strenge eerste inspectie onderworpen zijn. De mechanische eigenschappen, chemische samenstelling, fusievoorwaarde, de oppervlaktekwaliteit van de vierkante buis en de NDT moeten worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het proces van het maken van de pijp gekwalificeerd is voordat het officieel in productie kan worden gebracht.

Hoge kwaliteit staal (P ≤ .%, S ≤ .%)

Merida.De reden waarom het is verdeeld in twee soorten is dat chemische reiniging alleen het oppervlak zeer grondig kan reinigen,Merida.Specificatie van gegalvaniseerde pijp, en het is moeilijk om de gewenste resultaten te bereiken in sommige fijne scheuren.

Het grootste deel van de productie van vierkante buizen is het verwerken van de vierkante buis, wat resulteert in plastische vervorming van het verwerkte staal (billet, ingot, platen en buizen. Het wordt verdeeld in koud rollen en warm rollen.

ferrometalen hebben betrekking op ijzer en ijzerlegeringen. Zoals staal, ruwijzer, ferroalloy, gietijzer, enz. Staal en ruwijzer zijn legeringen op basis van stalen vierkante buizen en koolstof als het belangrijkste toegevoegde element, gezamenlijk aangeduid als ijzerkoolstoflegering.


Merida.2-inch gegalvaniseerde vierkante pijpDe trend is zwak en kan op korte termijn terugkeren



Qb vierkante buis, qb vierkante buis, qb vierkante buis, QB vierkante buis, QB vierkante buis en warmgewalst rechte hoek vierkante buis zijn van goede kwaliteit en uitstekende kwaliteit. We zijn een leverancier van vele ondernemingen geworden. Qb vierkante buis en I-straal zijn twee producten met verschillende vormen. Onder de conditie van hetzelfde materiaal is de draagkracht van staal hetzelfde, maar het gebruik ervan is zeer verschillend. De vorm is anders. Qb vierkante buis is een kubus, en I-straal is in I-vorm. Het doel is anders. I-beam kan worden gebruikt als spanwijdte en ondersteuning. Square pipe is een beetje erger dan spanwijdte. Het is geen probleem om ondersteuning te doen. Echter, de specifieke selectie van staal hangt af van de eisen van het project. De vierkante buis is een vierkante buis voor de structuur (gbt-) en is een vierkante buis voor algemene structuur en mechanische structuur.

De afbouwpositie moet overeenkomen met de constructie- en plaatsomstandigheden, de vastgestelde positie trekken en de afsluitlijn markeren met een meetliniaal of andere meetinstrumenten.

Onder hen, qb vierkante buis is verdeeld in: a) per proces &m mdash& mdash; Arc-gelaste vierkante leiding, weerstand-gelaste vierkante leiding (hoge frequentie en lage frequentie), gas-gelaste vierkante leiding en oven gelaste vierkante leiding (b) worden gedeeld door lassen &m&m mdash; Straight naad gelaste vierkante leiding, spiraallassen

Handig en efficiëntIndeling van vierkante buizen van vierkante leidingen wordt verdeeld in gewone vierkante buizen van koolstofstaal en vierkante buizen met een lage legering, afhankelijk van materiaal. Ordinair koolstofstaal is verdeeld in Q Q q SS, ; staal, enz. Lage gelegeerd staal wordt verdeeld in q Mn, Q St-, enz.

Oplossingsbehandeling en niet-destructieve tests en rolbehandeling en bestraling met zand veel fabrikanten op de markt doen geen oplossing behandeling en %penetratie niet-destructieve testen, en veel van hen gebruik zandstralen in plaats van zand rollen. Nadat deze stappen zijn weggelaten, de kosten wordt sterk verminderd.

Hoge kwaliteit staal (P ≤ .%, S ≤ .%)


Merida.2-inch gegalvaniseerde vierkante pijpDe trend is zwak en kan op korte termijn terugkeren



Superieur vierkant tubulair staal (zowel P als s ≤ .%)

Hoeveel is het?Derusting: Dit is een belangrijk proces voor gegalvaniseerde vierkante pijpen en onderdelen vóór de bekleding, en het is de sleutel tot de kwaliteit van gegalvaniseerde vierkante pijpen. Thorough derusting kan de hechting van antiroestverf verbeteren en de levensduur van gegalvaniseerde vierkante pijp verlengen.

Nadat de vierkante buis in een enkele vierkante buis is gesneden, moeten de kop en de wortel van elke partij vierkante buis aan een strenge eerste inspectie onderworpen zijn. De mechanische eigenschappen, chemische samenstelling fusievoorwaarde, de oppervlaktekwaliteit van de vierkante buis en de NDT moeten worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het proces van het maken van de pijp gekwalificeerd is voordat het officieel in productie kan worden gebracht.

Fase ( — )

Merida.Giet het ruwijzer voor de staalproductie in de staaloven volgens het gespecificeerde procédé om staal te verkrijgen. De producten van staal omvatten ingots, continugietknuppels en diverse stalen gietstukken van rechte vierkante buizen. Over het algemeen verwijst staal naar het staal in verschillende vierkante buizen. Zeebuisstaal behoort tot ijzermetaal, maar staal is niet geheel gelijk aan ijzer en staal.

gelegeerd staal: A. laaggelegeerd staal (totaal gehalte aan gelegeerd element); %); b. Media gelegeerd staal (totaal gehalte aan gelegeerd element > ~ %); c. Hooggelegeerd staal (totaal gehalte aan gelegeerd element > %).

De algemene leverlengte van qb vierkante pijp is mm-mm, meestal mm en mm. Qb vierkante buis mag korte lengte- en niet-vaste lengteproducten leveren die niet kleiner zijn dan mm, of in de vorm van verbindingsbuis

Ler.Overige productinformatie
  • Sao Paulo.Drie ton vrachtliftOpportunistische verkoop

    Sao Paulo.Drie ton vrachtliftOpportunistische verkoop

  • TourDubbele geleiderail vrachtliftDe voor- en nadelen en hoe de kwaliteit te verbeteren

    TourDubbele geleiderail vrachtliftDe voor- en nadelen en hoe de kwaliteit te verbeteren

  • Milwaukee.Een ton vrachtliftVoorzorgsmaatregelen voor gebruik bij afdichting

    Milwaukee.Een ton vrachtliftVoorzorgsmaatregelen voor gebruik bij afdichting

  • BremenEen vrachtliftVitaliteit van de markt

    BremenEen vrachtliftVitaliteit van de markt

  • Laredofrance.kgmEen vrachtlift moetEenvoudig montageontwerp

    Laredofrance.kgmEen vrachtlift moetEenvoudig montageontwerp

  • Odense.Eenvoudige en snelle heffing van lading liftControlekwesties om te overwegen

    Odense.Eenvoudige en snelle heffing van lading liftControlekwesties om te overwegen

  • Vilzburg.Eenvoudige geleiderail heffende vrachtliftOp welke punten moet worden gelet op de kwaliteit

    Vilzburg.Eenvoudige geleiderail heffende vrachtliftOp welke punten moet worden gelet op de kwaliteit

  • Sallova.Eenvoudige geleiderail type vrachtliftVeelvoorkomende problemen en oplossingen

    Sallova.Eenvoudige geleiderail type vrachtliftVeelvoorkomende problemen en oplossingen

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!