Santiago atitland.kgmProductielijn voor galvaniseerde vierkante buizenKwesties in verband met het ge

vrijgavetijd:2022-05-30 21:31:10 Post gebruiker:256HP158312377 Paginaweergaven:96

Kerntips:Santiago atitland.kgm,Het grootste deel van de productie van vierkante buizen is het verwerken van de vierkante buis, ingot, enz.). Volgens de

Het grootste deel van de productie van vierkante buizen is het verwerken van de vierkante buis, ingot, enz.). Volgens de temperatuur van de vierkante buis kan de vierkante buis worden verdeeld in koude verwerking en warmbehandeling. De belangrijkste verwerking van vierkante buis omvat: rolling: het verschil (verschillende vormen) tussen de vierkante buis metaal blanco en de roterende rol Door de compressie van de rol wordt de materiaalafdeling verminderd en wordt de lengte verhoogd. Dit is een gemeenschappelijke productiemethode voor het produceren van vierkante buizen. Het wordt voornamelijk gebruikt voor het produceren van vierkante buisprofielen, platen en buizen. Het wordt verdeeld in koud rollen en warm rollen.

dikte van de zinklaag: er is een groot verschil tussen koudgegalvaniseerde vierkante pijp en hete gegalvaniseerde vierkante pijp in galvanisatieproces; Koud gegalvaniseerde vierkante pijpen zijn vatbaar voor &UL; Elektrische verbranding ^ rdquo; De kleur van dit deel is grijs en de zinklaag is dik. Het is gemakkelijk om een huidige dode hoek te vormen op de hoek, wat resulteert in een onder stroom gebied. De zinklaag in dit deel is dun, en er is geen zinklaag bevestigd a an de koude gegalvaniseerde vierkante pijp. De koudgegalvaniseerde vierkante pijp heeft geen zinkklomp en kan als geheel worden ingekapseld, maar de totale zinklaag is dun en de dikte van de buitenste wand van zink is μ m-μ m de schijf ; De buitenmuren van de gegalvaniseerde vierkante buis met een hete dip worden bevestigd met een zinklaag en er zullen watermerken en een paar zinktumoren zijn,Santiago atitland.kgmGalvaniseerde verdeeldoos voor buizen, maar de totale zinklaag is dik, en de dikte van de zinklaag op de binnenste en buitenste wanden van de vierkante buis is -mu; M boven. De aard van QB vierkante buis!

Santiago atitland.kgmBij het ontwerp van de vierkante pijp moeten twee belangrijke factoren in aanmerking worden genomen: de ene is de veiligheid van de afdeling, de andere is de economie van de afdeling. Voor de veiligheid van de afdeling eisen we dat de verhouding van de taille dikte tot de hoogte van H-sectie staal niet minder is dan . Voor H-staal dat als kolom wordt gebruikt, wordt de economie uitgedrukt door de verhouding van de torsieradius tot de massa.

Reinigingsoplosmiddel en emulsie kunnen het oppervlak van vierkante buis reinigen om olie, vet, stof, agens en dergelijke organische stoffen te verwijderen, maar het kan geen roest, schaal, lassen, enz. op het oppervlak van vierkante buis verwijderen, dus het wordt alleen gebruikt als een hulpmiddel in de productie.

IrakB. structureel staal met lage legeringen C. gewoon constructiestaal en hoogwaardig staal voor specifieke doeleinden (met inbegrip van hoogwaardig staal)

Omdat de groene billet in elke vorm kan worden geperst, is het gemakkelijk om de vierkante buis te lassen in moeilijke producten.

Grote diameter qb square tube productie standaard classificatie vierkante buis wordt verdeeld volgens de productienorm: nationale standaard vierkante buis, Japanse standaard vierkante buis, Britse standaard vierkante buis, Amerikaanse standaard vierkante buis Europese standaard vierkante buis en niet-standaard vierkante buis.


Santiago atitland.kgmProductielijn voor galvaniseerde vierkante buizenKwesties in verband met het gebruik van



Reinigingsoplosmiddel en emulsie kunnen het oppervlak van vierkante buis reinigen om olie, vet, stof agens en dergelijke organische stoffen te verwijderen, maar het kan geen roest, schaal, lassen, enz. op het oppervlak van vierkante buis verwijderen, dus het wordt alleen gebruikt als een hulpmiddel in de productie.

Nadat de vierkante buis in een enkele vierkante buis is gesneden, moeten de kop en de wortel van elke partij vierkante buis aan een strenge eerste inspectie onderworpen zijn. De mechanische eigenschappen, chemische samenstelling, fusievoorwaarde, de oppervlaktekwaliteit van de vierkante buis en de NDT moeten worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het proces van het maken van de pijp gekwalificeerd is voordat het officieel in productie kan worden gebracht.

Plasticiteit QB vierkante plasticiteit verwijst naar het vermogen van metaalmaterialen om plastische vervorming (vervorming) te produceren zonder vervorming onder belasting.

Omvang van de productenDe reden waarom het oppervlak van valse en slordige materialen gemakkelijk te kraken is dat zijn blanco is adobe met vele luchtgaten. Tijdens het koelproces heeft de adobe scheuren als gevolg van de werking van thermische stress, en er zijn scheuren na het rollen.

Genormaliseerd: A. parelstaal; Bainitisch staal; c. Martensisch staal; D. Austenitisch staal.

Indien de lasdraad van hetzelfde materiaal wordt gebruikt voor het lassen ter plaatse,Santiago atitland.kgmGalvaniseerde ronde ijzeren pijp, wanneer de dikte onvoldoende is, moet deze worden gelast tot de vaste dikte, en moet het lassen worden toegepast wanneer er scheuren zijn, zelfs indien de stalen pijp met een andere grote opening tegelijk kan worden vervaardigd.


Santiago atitland.kgmProductielijn voor galvaniseerde vierkante buizenKwesties in verband met het gebruik van



Hardheid hardheid is een aanwijzing om de hardheid en zachtheid van metalen materialen te meten. Momenteel wordt de hardheidsmethode meestal gebruikt om de hardheid van de productie te meten. Het gebruikt de inspringer met vaste geometrie om de hardheid van het onder vaste belasting geteste metaaloppervlak te meten naar gelang van de hardheid.

ProductiekostenPlasticiteit QB vierkante plasticiteit verwijst naar het vermogen van metaalmaterialen om plastische vervorming (vervorming) te produceren zonder vervorming onder belasting.

Voor het niveau van het lassen van koude vierkante buizen is de grootte van R-hoek over het algemeen tussen --maal van de wanddikte. Het kan ook een R-hoek vierkante pijp produceren van de grootte die door de klanten wordt voorgeschreven naar gelang van de behoeften van de klanten; Het is een vierkante pijp die gevormd wordt door vier zijden van naadloze pijp. De vierkante pijp heeft een holle doorsnede, professionele vierkante pijp, vierkante rechthoekige pijp, gegalvaniseerde vierkante pijp, gegalvaniseerde vierkante pijp, een strenge inspectie en kwaliteitsborging. De preferentiële activiteit is in gang. Een groot aantal pijpen worden gebruikt voor het transport van vloeistof. Ze worden voornamelijk gebruikt voor het transport, hydraulische ondersteuning en mechanische structuur, Middelmatige en lage druk, hoge druk boiler buizen, warmtewisselbuizen, gas, olie en andere industrieën. Het is sterker dan gelast en niet scheuren.

De algemene leverlengte van qb vierkante pijp is mm-mm, meestal mm en mm. Qb vierkante buis mag korte lengte- en niet-vaste lengteproducten leveren die niet kleiner zijn dan mm, of in de vorm van verbindingsbuis

Santiago atitland.kgmVoornaamste toepassingen van vierkante buis: vierkante buis wordt voornamelijk gebruikt in de waterkering, de petrochemische industrie, de chemische industrie de elektrische energie-industrie, de irrigatie in de landbouw en de stedelijke bouw.

Het principe van het rechte apparaat is dat een schijf wordt verdeeld in twee zijden om ronde stalen rechte lijnen te klemmen. Professionele vierkante buis, vierkante rechthoekige buis, naadloze vierkante buis, gegalvaniseerde vierkante buis, gegalvaniseerde buis, hoge prijs, service, op-site schikking, eerlijke werking! De r and is één met straal r, en de andere buitenste rand moet twee gelijke diameters zijn met straal R. De diameter van de te richten versterking is D, en de middenafstand tussen hen wordt aangepast aan R + R + D.

Volgens de metallografische classificatie

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Ler.adviserennieuws
Ler.Laatste nieuws