Ragomera.Q235B gegalvaniseerde vierkante pijp fabrikantBehandelingsmaatregelen voor hoge temperatuur

vrijgavetijd:2022-06-02 20:52:12 Post gebruiker:256HP158312377 Paginaweergaven:437

Kerntips:Ragomera., gerimpeld, gekamd en gelast om een ronde pijp te vormen, vervolgens in een vierkante pijp van de ronde pijp gerold, en

gerimpeld, gekamd en gelast om een ronde pijp te vormen, vervolgens in een vierkante pijp van de ronde pijp gerold, en vervolgens in de vereiste lengte gesneden. Fase () mdash; )

speciale vierkante pijp is de algemene naam van vierkante pijpen met andere dwarsdoorsnede vormen, met uitzondering van circulaire pijp. Volgens de verschillende dwarsdoorsnede vorm en afmetingen van stalen pijp kan deze worden verdeeld in een viervormige buis met gelijke dikte van de wand (code D), een speciale vierkante pijp met een ongelijke dikte van de wand (code BD) en een speciale naadloze stalen pijp met een variabele diameter (code D). Deze speciale-vormige grote-diameter qb vierkante buizen worden op grote schaal gebruikt in verschillende structurele delen, gereedschappen en mechanische delen. Vergeleken met cirkelvormige buizen, speciale-vormige buizen hebben over het algemeen een groot moment van inertie en sectie modulus, en hebben grote buig- en torsiebestendigheid, die het structurele gewicht en staal sterk kunnen verminderen.

Ragomera.Galvaniseerde qb square pipe voor lage druk vloeistof transmissie, Standard No.: gbt-. Het representatieve materiaal is hetzelfde als hierboven. Het wordt vooral gebruikt voor het transport van vloeistoffen met lage druk zoals water, gas, lucht, olie en verwarming warm water of stoom. Het oppervlak van vierkante leidingen neemt warm galvaniseren of koude galvaniseren.

Functionele index analyse van qb vierkante buis --hoekplasticiteit verwijst naar de kracht van plastische vervorming (permanente vervorming) zonder vernietiging van qb vierkante buisgegevens onder belasting.

RwandaVoornaamste toepassingen van vierkante buis: vierkante buis wordt voornamelijk gebruikt in de waterkering, de petrochemische industrie, de chemische industrie, de elektrische energie-industrie, de irrigatie in de landbouw en de stedelijke bouw.

Gebruikt staal mdash; Zoals brugstaal, scheepsstaal, boilerstaal, drukstaal van schepen, staal van landbouwmachines, enz.

Brinell hardheid (HB), Rockwell hardheid (HRC) en Vickers hardheid (HV) worden vaak gebruikt.


Ragomera.Q235B gegalvaniseerde vierkante pijp fabrikantBehandelingsmaatregelen voor hoge temperatuur



Het oppervlak van gegalvaniseerde vierkante pijp,Ragomera.Fabriek voor vierkante buizen Q345B, behandeld door zandstralen, het schieten of het beitsen, is relatief schoon, en de oxyde schaal en roest worden verwijderd, wat de hechting van de coating verbetert. Wanneer de installatie zonder voorbehoud zandstralen en schieten aanneemt, kan de handmatige en mechanische ontstoffingen worden gebruikt, maar moet het kwaliteitsniveau van de afzuiging worden bereikt.

Zorg ervoor dat u speciaal kiest voor het snijden van vierkante buizen.

Het sproeien (het gooien) van de Derusting (het gooien) is dat de hogekrachtmotor het sproei- (gooien) blad met hoge snelheid laat draaien, zodat het stalen zand, stalen schot, ijzerdraad,Ragomera.Galvaniseerde vierkante buis DN150, mineralen en andere slijpmiddelen kunnen worden gespoten (gegooid) op het oppervlak van de vierkante buis onder de werking van centrifugale kracht, die niet alleen roest oxiden en vuil volledig kan verwijderen, maar ook de vierkante buis onder de gewelddadige impact en kracht van de schaafwonden, Het kan ook de vereiste uniforme ruwheid bereiken.

doelNiet-ferrometalen van vierkante buizen, ook bekend als non-ferrometalen, verwijzen naar metalen en legeringen, andere dan ferrometalen, zoals koper, tin, lood, zink, brons koper, aluminium en legering van lagers. Bovendien worden chroom, nikkel, mangaan, molybdeen, vanadium, wolfraam, enz. ook gebruikt in de industrie. Deze metalen worden voornamelijk gebruikt als legering additieven om de prestaties van metalen te verbeteren. Tungsten, vierkante buis titanium, enz. worden meestal gebruikt voor de vervaardiging van cement carbide voor gereedschappen. Bovenstaande non-ferrometalen worden industriële metalen genoemd. Daarnaast zijn er edele metalen: platina, goud, zilver en zeldzame metalen, waaronder radioactieve vierkante buizen.

Productbeschrijving van vierkante buis vierkante buis is een lichte dunne stalen buis met een holle vierkante doorsnede, ook bekend als stalen koudgevormde profiel. Het is een sectiestaal met vierkante doorsnede vorm en grootte dat is gemaakt van Q warmgewalst of koudgewalst band of spoel als basismateriaal, kunnen de hoekgrootte en de vlakheid van de warmgewalste speciale vierkante pijp het niveau van het lassen van koudgevormde vierkante buizen bereiken of zelfs overschrijden. Goede uitgebreide mechanische eigenschappen koudbuigen en hoogfrequent lassen. Naast de verdikking van de wanddikte, lasbaarheid, koude en warme werkbaarheid en corrosiebestendigheid, en een goede lage temperatuur taaiheid.

Na koudtrekken en veroudering wordt het rendementspunt verbeterd, de trekkracht wordt ook verhoogd en de plasticiteit blijft dalen. Door de vermindering van de interne stress tijdens de veroudering, kan de modulus in principe worden hersteld. Volgens dit principe wordt de koudtrekken of koudtrekken van wapening of een staaldraad met een laag koolstofgehalte vaak op de plaats of de geprefabriceerde onderdeelfabriek uitgevoerd om de rendementssterkte te verbeteren en staal op te slaan.


Ragomera.Q235B gegalvaniseerde vierkante pijp fabrikantBehandelingsmaatregelen voor hoge temperatuur



Roestvrij stalen vierkante buis voor vloeistoftransport (gbt-) is een warmgewalst (geëxtrudeerd, geëxpandeerd) en koudgetrokken (gewalst) vierkante buis van roestvrij staal voor vloeistoftransport.

Nauwkeurige afwerkingBrinell hardheid (HB), Rockwell hardheid (HRC) en Vickers hardheid (HV) worden vaak gebruikt.

De gelaste verbindingen van de vierkante leidingen zijn onderworpen aan on-line continue ultrasone automatische foutdetector om de NDT-dekking van spiraallassen te verzekeren. Als er defecten zijn, zal het automatisch alarm en spuitmerken. De productie zal de procesparameters te allen tijde aanpassen om de defecten te elimineren.

De vierkante pijp is de naam van vierkante pijp, dat wil zeggen stalen pijp met gelijke zijlengte. Het is gemaakt van gewalst stripstaal na verwerking.

Ragomera.Steekstaal A. mechanisch staal: a) Gehakt en gehard constructiestaal; b) Oppervlakteverhardingsstaal: met inbegrip van carburiseerd staal, ammoniated staal en oppervlakteblusstaal; c) gemakkelijk te snijden constructiestaal; d) Staal voor koudplastic vormen: met inbegrip van staal voor koudstempel en staal voor koudgewalst opschrift.

B. structureel staal met lage legeringen C. gewoon constructiestaal en hoogwaardig staal voor specifieke doeleinden (met inbegrip van hoogwaardig staal)

ferrometalen hebben betrekking op ijzer en ijzerlegeringen. Zoals staal, ruwijzer, ferroalloy, gietijzer, enz. Staal en ruwijzer zijn legeringen op basis van stalen vierkante buizen en koolstof als het belangrijkste toegevoegde element, gezamenlijk aangeduid als ijzerkoolstoflegering.

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Ler.adviserennieuws
Ler.Laatste nieuws